Hoppa till sidans innehåll

Racketbeställningar!

21 AUG 2012 08:35
Det kommer att finnas två framtagna racketar till specialpriser som man kan beställa från vår material leverantör SydSport
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2015 19:34

Rack 1

Du kan välja mellan Butterflystommarna Timo Boll Allround eller den lite snabbare Timo Boll Allround+ och med Butterflygummina Flextra som finns i svamptjoclekarna 1,7 1,9 och 2,1 där ju tunnare svamp man väljer ju långsammare blir racket men man får istället bättre kontroll i racketen vilket är lämpligt när man lär sig grunderna i pingis.

Detta racket är väldigt lämpligt för dem som har gått färdigt pingisskolan och då ska man helst välja Allroundstommen och med tunnare svamp. Med en Allroundstomme+ och med Flextra gummina med lite tjockare svamp kan man klara sig bra på tills man har kommit en bra bit i sin pingisutveckling

Priset för detta racket är 650 kr.  (ordinarie pris 717 kr med Allroundstommen och 737 kr med Allroundstommen+)

 

Rack 2

Här kan man också välja mellan de två Butterflystommarna Timo Boll Allround eller Timo Boll Allround+ men här får man de mer avancerade Tenergygummina som både är snabbare och har mer skruv i sig. Och det finns 6 stycken olika varianter av Tenergygummina där de olika varianterna har sina speciella egenskaper som olika snabbhet, skruv och hårdhet på svampen (ju hårdare svamp desto snabbare gummi).

Om du vill ha ett rack med lite mindre fart i och med mer kontroll så väljer du Timo Boll Allround men vill du ha lite mer fart i ditt spel (men då tappar du lite av kontrollen) så väljer du Timo Boll Allround+.

Priset för detta racket är 1350 kr.  (ordinarie pris 1517 kr med Allroundstommen och 1537 kr med Allroundstommen+)

 

Att välja sitt pingismaterial styrs först och främst inte på hur gammal man är utan mer på hur långt man har kommit i sin pingisutveckling och vilken spelstil man har. Men utgångspunkten är att i början av sin pingiskarriär så väljer man en lite långsammare stomme med lite långsammare gummin med bra skruv i för lättare kunna lära sig grunderna och de olika slagen.

Sedan när man blir bättre och bättre så byter man oftast till en snabbare stomme och med snabbare gummin med tjockare svamp. Om du är osäker på vilket material som passar bäst för just dig så rådfråga först med din tränare vad den tycker är lämpligast för dig!

Skribent: Stefan Ohlsson

Våra sponsorer

Ljusexperten
Optidev
citygrosslogohoger

 

Sjömarkenskolan - vinnare av Bästa Fyran i bordtennis 2005, 2010 o 2011!!! Aldrig någon skola som vunnit två ggr i rad, eller 3 ggr totalt under tävlingens 40-åriga historia.

 

Postadress:
Sjömarkens BTK - Bordtennis
Catrin Söderlund, Fjällvägen 6
51840 Sjömarken

Kontakt:
Tel: 0739918518
E-post: sjomarkensbtk@yahoo....

Se all info