Hoppa till sidans innehåll

Tränare


Tränare Sjömarkens BTK 2016/2017

Magnus Johansson

Vår nya tränare inför hösten 2016. En duktig pingisspelare och erfaren pingistränare som bl.a. har varit tränare i flera framgångsrika klubbar i Göteborgsregionen. Mer information om Magnus kommer inom kort.

Catrin & Magnus Söderlund

Catrin som också är klubbens ordförande är f.d. elitspelare. Hon är en engagerad och omtyckt tränare med mycket pingiskompetens och bra öga för tekniken. Magnus även han f.d. elitspelare och utbildad tränare gör ett fantastiskt arbete med sparring och bidrar med mycket kunnande.

David Roos, Erika Magnusson och Julia Logenius

Våra unga tränare som kommer att ansvara för pingisskolan och en talanggruppsträning per vecka. Med flera års träning och hundratals tävlingsmatcher i bagaget har de mycket att lära ut till våra yngsta talanger.

Daniel Nissen och Mats Reinholdsson

Daniel och Mats har ett stort pingisintresse och lång erfarenhet inom bordtennis som aktiva och ledare. De är mycket nyttiga sparringpartners och ledare för våra unga talanger i tävlingsgruppen.

Natalya Zaitseva

Natalya Zaitseva

Natalya har varit vår barn- och ungdomstränare under många år och har gjort en fantastisk insats för vår förening. Har en bakgrund som elitspelare där hon spelade i Sovjetunionens landslag. Gått den svenska Steg-4-kursen (den högsta). Är även utbildad gymnastiklärare och pedagog.

Till höstsäsongen 2016 kommer Natalya inte att ha några fasta träningsgrupper pga tidsbrist. Men vi såklart hoppas att få se henne i hallen då och då.

Uppdaterad: 17 AUG 2016 23:53 Skribent: Peder Gerdin

Våra sponsorer

Ljusexperten
Optidev
citygrosslogohoger

 

Sjömarkenskolan - vinnare av Bästa Fyran i bordtennis 2005, 2010 o 2011!!! Aldrig någon skola som vunnit två ggr i rad, eller 3 ggr totalt under tävlingens 40-åriga historia.

 

Postadress:
Sjömarkens BTK - Bordtennis
Catrin Söderlund, Fjällvägen 6
51840 Sjömarken

Kontakt:
Tel: 0739918518
E-post: sjomarkensbtk@yahoo....

Se all info